(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Do 5. marta ove godine vlasnici oružja su u obavezi do zamene stare papirne oružne listove za nove plastificirane sa čipom • U celoj Vojvodini obustavljen rad škola i vrtića do 21.februara • Svako treće i naredno dete u opštini Stara Pazova od ove godine ima pravo na besplatan vrtić • U toku izgradnja levog koleseka na pruzi Beograd – Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Kultura 03.09.2019.
Stara Pazova
KULTURNI INFORMATOR: U septembru "Priča se po gradu" i Branko Đurić - Đura

U septembru ponovo oživljavaju aktivnosti kada su programi iz kulture u pitanju. Svi ljubitelji pozorišta u opštini Stara Pazova moći će 20. septembra da uživaju u nastupu najboljeg stend ap komičara u regionu Branka Đurića – Đure koji će se predstaviti sa svojom „Đurologijum“. Sedam dana kasnije na istoj sceni će se naći komedija „Priča se po gradu“ sa Dubravkom Mijatović, Olgom Odanović, Senom Đorović i Anjom Mandić koja je već drug put pred domaćom publikom.

U sva tri bioskopa u Staroj i Novoj Pazovi i Starim Banovcima očekuju nas najnoviji filmski hitovi, dok će u Novoj Pazovi u okviru Dana doseljenika krajem meseca biti organizova kolonija i izložba slika, Festival folklora na otvorenom i Poetsko veče u pozorištu Mirko Tatalović- Ćira. U galeriji CZK "Mira Brtka" će biti postavka crteža Zdenke Marije Madacki.