(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Do 5. marta ove godine vlasnici oružja su u obavezi do zamene stare papirne oružne listove za nove plastificirane sa čipom • U celoj Vojvodini obustavljen rad škola i vrtića do 21.februara • Svako treće i naredno dete u opštini Stara Pazova od ove godine ima pravo na besplatan vrtić • U toku izgradnja levog koleseka na pruzi Beograd – Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Info 30.08.2019.
Stara Pazova
Nagrađeni najbolji učenici i nastavnici sa teritorije staropazovačke opštine

Opština Stara Pazova nagradila je vrednim robnim i novčanim nagradama oko 250 najboljih učenika iz svih škola u opštini za postignute uspehe u prethodnoj školskoj godini, na međunarodnim, republičkim i okružnim takmičenjima, učenike generacije, takođe su nagrađeni i ekipno. Za rad sa đacima nagrađeni su i njihovi mentori a Strahinja Blagojević je izabran za najboljeg direktora.

Opština Stara Pazova, za osvojeno prvo mesto na međunarodnim takmičenjima novčanim nagradama u iznosu od 9.000 dinara nagradila je jednog učenika, za treće mesto na međunarodnim takmičenjima dva učenika je dobilo po 7.000 dinara. Prigodne novčane nagrade dobili su osvajači prva tri mesta na republičkim i okružnim takmičenjima. Sa po 5.000 dinara nagrađeno je 59 nastavnika koji su bili mentori najboljim učenicima, a 15 nastavnika i vaspitača je, po preporuci nastavničkih veća, nagrađeno knjigama i pohvalnicama.