(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: U toku su "Dani opštine Stara Pazova" u Slovačkoj • U ponedeljak isključenje struje u Novoj Pazovi • DANI DOSELJNIKA: U subotu umetnička kolonija "I ja volim Novu Pazovu" • DAJTE KRV: U subotu u Vojki i Golubincima, u nedelju u Novoj Pazovi • Tokom vikenda slava u Starim Banovcima • Vojačka biblioteka obeležava 100 godina postojanja • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 18 stepeni
Info 30.08.2019.
Stara Pazova
DJACI, PRIJAVITE SE! „RŽD Internešnl“ poziva na veliko putovanje

Ruska kompanija „RŽD Internešnl“ otvara umetnički konkurs „Moje veliko putovanje. Od Srbije do Rusije“, u kojem mogu da učestvuju svi učenici u Srbiji uzrasta od 8 do 19 godina.

Učesnici su pozvani da ispričaju o trenucima putovanja po Srbiji ili Rusiji koji su im ostali u sećanju, uključujući putovanja železnicom, ili da sastave svoj idealni plan putovanja, koje bi hteli da ostvare u budućnosti.

Autori mogu puste mašti na volju i da pokažu kreativnost, predstavivši žiriju svoje fotografije, crteže, priče, vodiče, kolaže, video-klipove, knjige, kao i radove u drugim formatima. Detaljne uslove konkursa možete pročitati na sajtu časopisa „Svetosavsko zvonce“ http://zvonce.spc.rs/ .

Od 2014. godine, već šesti put, „RŽD Internešnl“ organizuje za učenike Srbije umetnička takmičenja u okviru humanitarnog programa, koji kompanija realizuje. Prethodnih godina održani su konkursi literarnih radova, crteža, fotografija, ukrštenih reči, amblema i slogana.

Pobednici će tradicionalno biti objavljeni u decembru. Tada će u Beogradu biti održana ceremonija dodela nagrada. Najbolji radovi će biti nagrađeni vrednim i korisnim poklonima, koji će dobro doći u daljem obrazovanju i stvaralaštvu.

„RŽD Internešnl“ d.o.o. realizuje veliki humanitarni program u okviru projekta izgradnje i modernizacije železničke infrastrukture Srbije. Kompanija je od 2014. godine izvela radove na renoviranju škola u Pančevu, Golubincima, Vranju i Sremskim Karlovcima. Takođe, svake godine u okviru projekta „Voz želja“ organizuje se umetnički konkurs, u kojem mogu da učestvuju svi učenici Srbije uzrasta od 8 do 19 godina.