(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Do 5. marta ove godine vlasnici oružja su u obavezi do zamene stare papirne oružne listove za nove plastificirane sa čipom • U celoj Vojvodini obustavljen rad škola i vrtića do 21.februara • Svako treće i naredno dete u opštini Stara Pazova od ove godine ima pravo na besplatan vrtić • U toku izgradnja levog koleseka na pruzi Beograd – Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Info 30.08.2019.
Stara Pazova
DJACI, PRIJAVITE SE! „RŽD Internešnl“ poziva na veliko putovanje

Ruska kompanija „RŽD Internešnl“ otvara umetnički konkurs „Moje veliko putovanje. Od Srbije do Rusije“, u kojem mogu da učestvuju svi učenici u Srbiji uzrasta od 8 do 19 godina.

Učesnici su pozvani da ispričaju o trenucima putovanja po Srbiji ili Rusiji koji su im ostali u sećanju, uključujući putovanja železnicom, ili da sastave svoj idealni plan putovanja, koje bi hteli da ostvare u budućnosti.

Autori mogu puste mašti na volju i da pokažu kreativnost, predstavivši žiriju svoje fotografije, crteže, priče, vodiče, kolaže, video-klipove, knjige, kao i radove u drugim formatima. Detaljne uslove konkursa možete pročitati na sajtu časopisa „Svetosavsko zvonce“ http://zvonce.spc.rs/ .

Od 2014. godine, već šesti put, „RŽD Internešnl“ organizuje za učenike Srbije umetnička takmičenja u okviru humanitarnog programa, koji kompanija realizuje. Prethodnih godina održani su konkursi literarnih radova, crteža, fotografija, ukrštenih reči, amblema i slogana.

Pobednici će tradicionalno biti objavljeni u decembru. Tada će u Beogradu biti održana ceremonija dodela nagrada. Najbolji radovi će biti nagrađeni vrednim i korisnim poklonima, koji će dobro doći u daljem obrazovanju i stvaralaštvu.

„RŽD Internešnl“ d.o.o. realizuje veliki humanitarni program u okviru projekta izgradnje i modernizacije železničke infrastrukture Srbije. Kompanija je od 2014. godine izvela radove na renoviranju škola u Pančevu, Golubincima, Vranju i Sremskim Karlovcima. Takođe, svake godine u okviru projekta „Voz želja“ organizuje se umetnički konkurs, u kojem mogu da učestvuju svi učenici Srbije uzrasta od 8 do 19 godina.