(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Do 5. marta ove godine vlasnici oružja su u obavezi do zamene stare papirne oružne listove za nove plastificirane sa čipom • U celoj Vojvodini obustavljen rad škola i vrtića do 21.februara • Svako treće i naredno dete u opštini Stara Pazova od ove godine ima pravo na besplatan vrtić • U toku izgradnja levog koleseka na pruzi Beograd – Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Info 30.08.2019.
Stara Pazova
Otvoren "Gastro Srem 2019"

Turističko gastronomska manifestacija „Gastro Srem“, otvorena je danas na Trgu dr Zorana Đinđića u Staroj Pazovi. Ova manifestacija na jednom mestu okupilja sve domaće proizvođače i goste iz Srbije i regiona koji se svojim proizvodima izdvajaju po kvalitetu.

Svoje specijalitete izlažu proizvođači mesnih i mlečnih proizvoda, udruženja žena, poljoprivredna gazdinstva, vinarije, proizvođači meda, džemova, rakije, poslastičari, bombondžije.

Posetioci mogu da degustiraju tradicionalne specijalitete ovog podneblja i da uživaju u bogatom kulturno – umetničkom programu. „Gastro Srem“ je jedinstvena manifestacija na ovom prostoru koja kroz bogatu gastronomsku, kulturnu, turističku i edukativnu ponudu spaja tradicionalno i savremeno doba.

Među najvažnijim događajima je takmičenje u kuvanju ajvara "Izađi mi na teglu" s u muzičkom programu i jedne i druge večeri nastupaju tamburaši.

U biblioteci je izložba najstarijih kuvara i jelovnika.

Manifestaciju su otvorili Đorđe Radinović, predsednik opštine Stara Pazova i mr Vuk Radojević, pokrajinski Dekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo.