(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Do 5. marta ove godine vlasnici oružja su u obavezi do zamene stare papirne oružne listove za nove plastificirane sa čipom • U celoj Vojvodini obustavljen rad škola i vrtića do 21.februara • Svako treće i naredno dete u opštini Stara Pazova od ove godine ima pravo na besplatan vrtić • U toku izgradnja levog koleseka na pruzi Beograd – Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Sport 29.08.2019.
Stara Pazova
100 GODINA FUDBALA U STAROJ PAZOVI: Počelo obeležavanje vrednog jubileja FK Jedinstvo

Sinoć je svečanom večerom u vinariji Milanović u Surduku otpočelo obeležavanje značajnog jubileja 100 godina fudbala u Staroj Pazovi, odnosno proslavu veka postojanja fudbalskog kluba Jedinstvo.

Dugogodišnji sportski novinar i funkcioner ovog kluba Maco Bzovski- Bazbi je podsetio prisutne da je prvi fudbalski klub u Staroj Pazovi nastao 1919. godine osnivanjem kluba „Slavija“ koji će se nakon drugog svetskog rata ujediniti sa klubom „Štefanek“ i nastaće danas fudbalskoj javnosti prepoznatljiv klub „Jedinstvo- Jednota“.

Proslavi su prisustvovali legendarni igrači i treneri ovog kluba a pridružli su im se i legende Crvene Zvezde i spona između, njih legendarni Miloš Šestić, igrač i jednog i drugog kluba.

Sve prisutne je ugostio Đorđe Radinović, predsednik opštine Stara Pazova koji je istakao da je srećan zbog ovog jubileja jer je i sam u dva navrata 80-ih godina bio prvotimac ovog kluba. Takođe, povodom značajnog jubileja predsednik opštine je obećao da će sledeće godine Jedinstvo dobiti novi stadion za narednih sto godina.