(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Do 5. marta ove godine vlasnici oružja su u obavezi do zamene stare papirne oružne listove za nove plastificirane sa čipom • U celoj Vojvodini obustavljen rad škola i vrtića do 21.februara • Svako treće i naredno dete u opštini Stara Pazova od ove godine ima pravo na besplatan vrtić • U toku izgradnja levog koleseka na pruzi Beograd – Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Info 28.08.2019.
Stara Pazova
Veći broj prvaka u staropazovačkoj opštini

Iako podaci Ministarstva prosvete pokazuju da se broj prvaka na nivou Republike smanjuje, Opština Stara Pazova je dobar primer sredine u kojoj je iz godine u godinu sve više đaka prvaka.

U školskoj 2019/2020.godini upisana je generacija dece rođene od 1. marta 2012. godine do 28. februara 2013. godine Ovog septembra u đačke klupe osnovnih škola u staropazovačkoj opštini po prvi put sešće 662 učenika.

Nabavka udžbenika i školskog pribora za učenike prvih razreda samo je jedan vid pomoći i podrške koju Opština Stara Pazova usmerava na obrazovanje.

U zavisnosti od prioriteta lokalna samouprava ulaže i u rekonstukcije ili sanacije školskih objekata. Takođe, već godinama unazad regresira i prevoz učenika i studenata do njihovih obrazovnih ustanova.

Ovogodišnja svečana dodela priznanja i nagrada najuspešnijim učenicima osnovnih i srednjih škola, kao i njihovim nastavnicima i profesorima za postignute rezultate u prethodnoj školskoj godini biće 30. avgusta u Pozorišnoj sali.