(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: U toku su "Dani opštine Stara Pazova" u Slovačkoj • U ponedeljak isključenje struje u Novoj Pazovi • DANI DOSELJNIKA: U subotu umetnička kolonija "I ja volim Novu Pazovu" • DAJTE KRV: U subotu u Vojki i Golubincima, u nedelju u Novoj Pazovi • Tokom vikenda slava u Starim Banovcima • Vojačka biblioteka obeležava 100 godina postojanja • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 18 stepeni
Info 23.08.2019.
Novi Banovci
U toku izgradnja još jednog krila škole u Novim Banovcima

U OŠ Nikola Tesla u Novim Banovcima u toku su radovi na izgradnji novog objekta, ali u školi saznajemo da će školska godina i realizacija nastave početi na vreme, kako je i predviđeno, 2. septembra.

Radovi na izgradnji novog objekta u OŠ "Nikola Tesla" u Novim Banovcima počeli su u junu, zahvaljujući sredstvima po konkursu Kancelarije za ulaganja Vlade Srbije i podršci Opštine Stara Pazova. Po ovom projektu, srušen je stari deo zgrade, treba da se uradi adaptacija fiskulturne sale i fasada na novom delu školske zgrade.

Objekat neće biti dostupan do 2020. godine kada će škola imati kao i do sad 16 učionica, od toga 4 nove i biće spojena sa fiskulturnom salom.

Ovo je jedna od trenutno najvećih investicija u obrazovanje na teritoriji opštine Stara Pazova, kaže predsednik opštine Đorđe Radinović i dodaje da su Novi Banovci u demografskoj ekspanziji te je sadašnja škola postala tesna za sve đake i da se u saradnji sa Kancelarijom za javna ulaganja finansira ova dogradnja još jednog krila škole u iznosu od 400 miliona dinara. Takođe, potpisan je ugovor za izgradnju škole u Belegišu.

Bez obzira na radove, u novobanovačkoj osnovnoj školi nastava će redovno početi 2. Septembra, s tim što će prostor četiri učionice,koje su srušene biti nadoknađen tako, što će dva odeljenja imati nastavu u iznajmljenom prostoru udaljenom 50 metara od škole, i koristiće se prostorije FK Omladinac.