(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Do 5. marta ove godine vlasnici oružja su u obavezi do zamene stare papirne oružne listove za nove plastificirane sa čipom • U celoj Vojvodini obustavljen rad škola i vrtića do 21.februara • Svako treće i naredno dete u opštini Stara Pazova od ove godine ima pravo na besplatan vrtić • U toku izgradnja levog koleseka na pruzi Beograd – Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Ekonomija 20.08.2019.
Stara Pazova
Stara Pazova dobija savremeni industrijski park

U Staroj Pazovi u planu je izgradnja savremenog industrijskog parka. Radovi na gradnji objekta bi, prema nezvaničnim informacijama, trebalo da počnu pred kraj godine.

Investitior za sada želi da ostane anoniman, a u pitanju je kompanija koja posluje u većini evropskih zemalja. Industrijski park biće izgrađen za potrebe mnogobrojnih klijenata investitora, te da nije reč isključivo o proizvodnim pogonima.

Kako saznajemo, lokacija na kojoj će industrijski park biti izgrađen, pogodna je za širenje. Gradnju novog industrijskog parka mnogi vide kao nastavak trenda privrednog razvoja ove opštine, u kojoj već postoje 4 industrijske zone na površini od oko 1.500 hektara i u kojima su postrojenja izgradile neke od najuspešnijih svetskih kompanija.

Podsećamo, opština Stara Pazova usvojila je novi Prostorni plan koji omogućava dalji privredni razvoj formiranjem novih i proširivanjem postojećih industrijskih zona u Staroj i Novoj Pazovi i Krnješevcima.