(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI:• Stara Pazova uspešna u borbi sa nezaposlenošću. Priznanje Nacionalne službe za zapošljavanje • Do kraja godine obustava saobraćaja na putu Stara Pazova – Stari Banovci nekoliko alternativnih pravaca • Porodični smeštaj tema nacionalne konferencije u Staroj Pazovi "Živimo pod istim krovom" • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Umereno oblačno, slab vetar, do 13 stepeni
Život 05.08.2019.
Stara Pazova
Modifikovani automobili sve popularniji među Staropazovčanima

U Srbiji je sve više ljubitelja modifikovanih automobila, koji se u letnjem periodu druže i takmiče po celoj zemlji a udruženje Speed hunt team u Staroj Pazovi okuplja trenutno 30 članova.

Član ovog tima, Stevo Vukić iz Stare Pazove, kaže da je voleo automobile još u detinjstvu, kao i svi njegovi drugovi, a njegova velika ljubav sada je mercedes iz 1964 godine sa kojim se veoma ponosi. Vozi ga samo u specijalnim prilikama i prikazuje na skupovima modifikovanih automobila i oldtimera.

Na autombilu koji ima 73 hiljade pređenih kilometara, svi delovi na njemu su originalni, a da ovaj hobi nije ni malo jeftin svedoči i činjenica da sada čeka da mu gume stignu čak iz Amerike, dok jedna iz 1964. godine stoji u gepeku.

Leto je vreme kada su ljubitelji modifikovanih, unikatnih i zanimljivih automobila najaktivniji, a sve ih je više i u staropazovačkoj sredini, svediči Miljan Jovanović, predsednik Speed hunt team Stara Pazova.

Okupljanja "tuning" i "styling" entuzijasta održavaju se po celoj Srbiji. Neki u manjim sredinama predstavljaju samo druženje uz muziku, dok su drugi takmičarskog duha, kada se ocenjuju i unutrašnjost i spoljašnjost automobila, tako da se svako od učesnika trudi da upravo njegov miljenik zablista u najboljem svetlu.