(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Na današnji dan pre 75 godina sva mesta u stropazovačkoj opštini su oslobođena od fašizma • Počela vakcinacija protiv sezonskog gripa • Predstava "Idealna polovina" u četvrtak pred Staropazovčanima • U četvrtak defile prijateljstva u Gradskom parku • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 28 stepeni.
Politika 02.08.2019.
Stara Pazova
DANI OPŠTINE STARA PAZOVA: Održana svečana sednica SO Stara Pazova

U okviru obeležavanja trodnevne manifestacije „Dani opštine Stara Pazova“ koja se održava od 31. jula do 2. avgusta održana je svečana Sednica SO Stara Pazova.

Obredom sečenja slavskog kolača započelo je obeležavanje Svetog Ilije koji se od prošle godine obeležava u okviru trodnevne manifestacije „Dani opštine Stara Pazova“. Nakon nastupa rok grupe Van Gogh i lokalnih rok bendova, na ovaj praznik tačno u podne održana je svečana 44. po redu sednica SO Stara Pazova koja je otvorena intorniranjem himne države. Bila je to prilika da se osvrne na zajedničku saradnju sa opštinama iz zemlje i okruženja.

Prva saradnja ostvarena je tačno 40 godina sa Slovačkom istaknuto je na svečanoj sednici i od tada do danas opština Stara Pazova ostvarila je izuzetnu saradnju sa preko 10 prijateljskih i bratskih opština.

U poslednjih sedam godina zaposleno je oko 12.000 stanovnika u staropazovačkoj opštini što dovoljno govori o tome koliki ja napredak načinjen istakao je prvi čovek opštinskog rukovodstva Đorđe Radinović.

Poslednjeg dana obeležavanja ove manifestacije na programu je koncert Sanje Ilića i Balkanike čime se završavaju ovogodišnji „Dani opštine Stara Pazova“