(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI:• Stara Pazova uspešna u borbi sa nezaposlenošću. Priznanje Nacionalne službe za zapošljavanje • Do kraja godine obustava saobraćaja na putu Stara Pazova – Stari Banovci nekoliko alternativnih pravaca • Porodični smeštaj tema nacionalne konferencije u Staroj Pazovi "Živimo pod istim krovom" • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Umereno oblačno, slab vetar, do 13 stepeni
Info 19.07.2019.
Nova Pazova
U nedelju u Novoj Pazovi akcija dobrovoljnog davanja krvi

Crveni krst Stara Pazova u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine organizuje u nedelju 21. jula akciju dobrovoljnog davanja krvi u Novoj Pazovi. Akcija će biti u prostorijama Osnovne škole Rastko Nemanjić Sveti Sava u vremenu od 8 do 13 časova.

Pozivaju se dobrovoljni davaoci da se odazovu akciji, jer u letnjem periodu su uvek izraženije potrebe za jedinicam krvi a usled godišnjih odmora, manji je odziv davalaca.

Sledeća akcija na teritoriji staropazovačke opštine biće već u četvrtak, 25. jula kada će se ispred zgrade Skupštine opštine od 8 do 14 časova nalaziti transfuziomobil Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine.

Ovo namensko vozilo, koje je Zavodu donirala pokrajinska vlada dolazi po prvi put u Staru Pazovu i predstavlja značajan doprinos promociji dobrovoljnog davalaštva krvi u AP Vojvodini.

Podsećamo, dobrovoljno davanje krvi sa ciljem spašavanja ljudskih života je human čin i zasniva se na principima: dobrovoljnost, anonimnost, neplaćenost i solidarnost, jer pokloniti krv, znači pokloniti život.