(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Veliko interesovanje građana za vaučere. Podeljeno više od 130.000. : Žetva pšenice u punom jeku : U toku Memorijalni turnir Nikola Vulinović. Finale 10.jula : VREME: Jutarnja temperatura od 17 do 23, dnevna do 30 stepeni
Politika 12.07.2019.
Stara Pazova
SO STARA PAZOVA: Gradiće se najvažniji infrastrukturni koridor u opštini

Na 42. sednici Skupštine opštine Stara Pazova, većinom glasova usvojene su sve četiri tačke dnevnog reda, koje su se odnosile na infrastukturno i komunalno uređenje u ovoj opštini. Infrastrukturni koridor povezaće državni put od petlje Nova Pazova do petlje Šimanovci i predstavljaće obilaznicu oko Vojke i predstavljaće najvažniji saobraćajni i infrastrukturni razvojni pravac opštine koji će omogućiti bolju pristupačnost radnim zonama i naseljima i povezivanje svih naselja i radnih zona u opštini.

Lokalni odbornici su takođe većinom glasova i bez rasprave usvojili predlog Odluke o izradi i dopuni Plana detaljne regulacije centralne radne zone opštine Stara Pazova kao i odluku o izmenama i dopuni Plana generalne regulacije Surduka a sredstva za sve Planove biće obezbeđena iz budžeta Opštine Stara Pazova. Na sednici je doneto i rešenje o izmenama i dopunama članova Komisija za planove opštine.

Odbornička pitanja su se odnosila na komulne probleme u Novoj Pazovi a sednica je završrna za nepunih pola sata.