(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
Deca iz škole fudbala staropazovačkog Jedinstva su revijalnom utakmicom u petak, 1. jula 2022. otvorila 4. Memorijalni turnir Nikola Vulinović u Staroj Pazovi. Interesovanje učesnika je svake godine veliko, ali i ove učestvuju 32 ekipe, najviše iz staropazovačke opštine, ali iz susedne Inđije, jer žele da svojom igrom doprinesu humanosti i podstaknu na nju i druge. Manifestastaciju organizuje organizacija "Zagrli srcem - Nikola Vulinović”, čuvajući na ovaj način uspomenu na mladog Staropazovčanina, koji je preminuo od karcinoma, i u želji da pomogne izlečenje dece od ove teške bolesti. Zadovoljni su odzivom posetilaca a sva sredstva koja se prikupe od kotizacije od učesnika, prodaje pića i grickalica, kao dobrovoljni prilozi biće usmereni u humanitarne svrhe. Pored vaučera ove godine novinu predstavlja tombola. Zadovoljni su odzivom posetilaca a sva sredstva koja se prikupe od kotizacije od učesnika, prodaje pića i grickalica, kao dobrovoljni i prilozi biće usmereni u humanitarne svrhe. Do 10. jula kada je planirano finale, utakmice će se igrati svako veče sa početkom u 19 časova.
Info 06.07.2019.
Stara Pazova
U staropazovačkim srednjim školama 450 slobodnih mesta

Prema podacima Ministarstva prosvete u Srbiji ima mesta za 76.239 budućih srednjoškolaca. Prema kalendaru za upis učenika u srednje škole u 2019/ 2020. godini, u nedelju 7. jula već od 8 časova će biti obljavljeni zvanični rezultati raspodele po školama i obrazovnim profilima, što će moći da se vidi i na zvaničnom sajtu Ministarstva prosvete upis.mpn.gov.rs unošenjem šifre učenika.

U večernjim satima će biti objavljena prostala slobodna mesta za drugi upisni krug. U ponedeljak, 8. jula počinje prvi upisni krug u srednje škole koji će trajati do utorka u vremenu od 8 do 15 časova. U tri staropazovačke srednje škole ima 450 mesta – u Gimnaziji “Branko Radičević” 120, u Ekonomsko – trgovinskoj školi “Vuk Karadžić” 150 i 180 mesta u Tehničkoj školi.