(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
Deca iz škole fudbala staropazovačkog Jedinstva su revijalnom utakmicom u petak, 1. jula 2022. otvorila 4. Memorijalni turnir Nikola Vulinović u Staroj Pazovi. Interesovanje učesnika je svake godine veliko, ali i ove učestvuju 32 ekipe, najviše iz staropazovačke opštine, ali iz susedne Inđije, jer žele da svojom igrom doprinesu humanosti i podstaknu na nju i druge. Manifestastaciju organizuje organizacija "Zagrli srcem - Nikola Vulinović”, čuvajući na ovaj način uspomenu na mladog Staropazovčanina, koji je preminuo od karcinoma, i u želji da pomogne izlečenje dece od ove teške bolesti. Zadovoljni su odzivom posetilaca a sva sredstva koja se prikupe od kotizacije od učesnika, prodaje pića i grickalica, kao dobrovoljni prilozi biće usmereni u humanitarne svrhe. Pored vaučera ove godine novinu predstavlja tombola. Zadovoljni su odzivom posetilaca a sva sredstva koja se prikupe od kotizacije od učesnika, prodaje pića i grickalica, kao dobrovoljni i prilozi biće usmereni u humanitarne svrhe. Do 10. jula kada je planirano finale, utakmice će se igrati svako veče sa početkom u 19 časova.
Info 04.07.2019.
Stara Pazova
Pomoćnica predsednika opštine Stara Pazova uključena u rad lokalnog SES-a

33. Sednica Socijalno – ekonomskog saveta opštine Stara Pazova održana je u maloj sali Bele zgrade.

Na dnevnom redu bilo je 7 tačaka među kojima je verifikacija novoimenovanim predstavnicima lokalne samouprave, a bilo je reći i o javnoj tribini na temu rezultati borbe protiv nelegalne trgoine i rado na crno u poslednje dve i po godine, organizaciji sajamskih manifestacija, učešću na konkursima viših nivoa vlasti i dinamici isplata zaostalih i tekućih putnih troškova zaposlenima koji su na budžetu opštine. Novoimenovani predstavnik lokalna samouprave je pomoćnica predsednika opštine Stara Pazova Nataša Mićić.

Lokalni Socijalno – ekonomski savet u opštini Stara Pazova osnovan je 2013. godine i čine ga predstavnici lokalne samouprave, samostalnih sindikata i unije poslodavaca u ovom kraju. Kao takav ima važnu ulogu kada je reč o uspostavljanju i razvoju socijalnog dijaloga u pitanjima od značaja za ostvarivanje ekonomskih i socijalnih sloboda i prava čoveka, materijalnog, socijalnog i ekonomskog položaja zaposlenih i poslodavaca i uslova njihovog života i rada, razvoja kulture pregovaranja, podsticanja mirnog rešavanja kolektivnih radnih sporova, razvoja demokratije i izdavanja časopisa, brošura i drugih publikacija iz delokruga svog rada.

U Sremu ovakvi savete zvanično postoje u Staroj Pazovi i Rumi, a kada im se doda Socijalno – ekonomski savet u Novom Sadu onda su to tri zvanična u pokrajini.