(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
Deca iz škole fudbala staropazovačkog Jedinstva su revijalnom utakmicom u petak, 1. jula 2022. otvorila 4. Memorijalni turnir Nikola Vulinović u Staroj Pazovi. Interesovanje učesnika je svake godine veliko, ali i ove učestvuju 32 ekipe, najviše iz staropazovačke opštine, ali iz susedne Inđije, jer žele da svojom igrom doprinesu humanosti i podstaknu na nju i druge. Manifestastaciju organizuje organizacija "Zagrli srcem - Nikola Vulinović”, čuvajući na ovaj način uspomenu na mladog Staropazovčanina, koji je preminuo od karcinoma, i u želji da pomogne izlečenje dece od ove teške bolesti. Zadovoljni su odzivom posetilaca a sva sredstva koja se prikupe od kotizacije od učesnika, prodaje pića i grickalica, kao dobrovoljni prilozi biće usmereni u humanitarne svrhe. Pored vaučera ove godine novinu predstavlja tombola. Zadovoljni su odzivom posetilaca a sva sredstva koja se prikupe od kotizacije od učesnika, prodaje pića i grickalica, kao dobrovoljni i prilozi biće usmereni u humanitarne svrhe. Do 10. jula kada je planirano finale, utakmice će se igrati svako veče sa početkom u 19 časova.
Info 03.07.2019.
Stara Pazova
Krov nad glavom za 30 romskih porodica

Za svega nekoliko dana romske porodice iz staropazovačke opštine useliće se u nove stanove izgrađene u Friškogorskoj ulici čiju gradnju su finansirali Evropska unija i opština Stara Pazova u okviru projekta „Uspostavljanje održivih rešenja za stanovanje Roma i unapređenje infrastrukture u romskim naseljima u opštini Stara Pazova“.

U okviru projekta koji finansiraju Delegacija Evropske unije u Srbiji i opština Stara Pazova izgrađeno je 20 stambenih jedinica površine 55 kvadratnih metara i 10 stanova površine 33 kvadratna metra.

Vrednost projekta prelazi milion evra, a u toku su završni unutrađnji radovi u stambenom objektu u Fruškogorskoj ulici u Staroj Pazovi.