(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
Deca iz škole fudbala staropazovačkog Jedinstva su revijalnom utakmicom u petak, 1. jula 2022. otvorila 4. Memorijalni turnir Nikola Vulinović u Staroj Pazovi. Interesovanje učesnika je svake godine veliko, ali i ove učestvuju 32 ekipe, najviše iz staropazovačke opštine, ali iz susedne Inđije, jer žele da svojom igrom doprinesu humanosti i podstaknu na nju i druge. Manifestastaciju organizuje organizacija "Zagrli srcem - Nikola Vulinović”, čuvajući na ovaj način uspomenu na mladog Staropazovčanina, koji je preminuo od karcinoma, i u želji da pomogne izlečenje dece od ove teške bolesti. Zadovoljni su odzivom posetilaca a sva sredstva koja se prikupe od kotizacije od učesnika, prodaje pića i grickalica, kao dobrovoljni prilozi biće usmereni u humanitarne svrhe. Pored vaučera ove godine novinu predstavlja tombola. Zadovoljni su odzivom posetilaca a sva sredstva koja se prikupe od kotizacije od učesnika, prodaje pića i grickalica, kao dobrovoljni i prilozi biće usmereni u humanitarne svrhe. Do 10. jula kada je planirano finale, utakmice će se igrati svako veče sa početkom u 19 časova.
Život 17.06.2019.
Krnješevci
Turnir mladih Roma u znak sećanja na Žikicu Jovanovića iz Krnješevaca

U znak sećanja na Žikicu Jovanovića koji je izgubio bitku s opakom bolešću, mladi Romi iz Srema okupili su se na memorijalnom turniru koji je održan u Krnješevcima uz podršku lokalne samouprave, mesne zajednice i lokalne Kancelarije za inkluziju Roma.

Žikica Jovanović Iz Krnješevaca je u 22-oj godini izgubio bitku s opakom bolešću. Sa željom da ne izbledi sećanje na ovog izuzetnog talentovanog fdubalera, mladi Romi iz Srema godinama unazad okupljaju se na memorijalnom turniru na čiju inicijativu se ova sportska manifestacija i održava.

Turnir se najpre održavao početkom maja, da bi posle tragedije pomenutog mladića postao memorijalni i sada se održava krajem proleća. Ova sportska manifestacija sledeće godine obeležiće značajan jubilej – 3 decenije otkako se održava u najmanjem selu staropazovačke opštine.