(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Ministar Šarčević najavljuje smenu zbog curenja testa iz matematike Sutra polaganje kombinovanih testova, oni nisu "provaljeni" • Završen parking ispred staropazovačkog vrtića • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Oblačno i sparno, temperatura od 18 do 27 stepeni
Život 06.06.2019.
Stara Pazova
Danas suzbijanje komaraca i sa zemlje i iz vazduha u svim naseljima opštine

Za petak 7. Jun najavljen je tretman suzbijanja odraslih formi komaraca iz vazduha i sa zemlje na čitavoj teritoriji opštine Stara Pazova od 19 do 22 časa. Upozoravaju se pčelari da su preparati toksični za pčele, te je potrebno ukloniti košnice najmanje 5 km od navedenih mesta tretiranja. Dejstvo preparata traje 3 dana.

Tretman suzbijanja krpelja biće izvrđen u ponedeljak 10. jun s početkom u 10 sati u svim mestima opštine u okolini vrtića, osnovnih i srednjih škola, parkova, igrališta, crkvi i crkvenih dvorišta. I ovi preparati su toksični za pčele, te je potrebno ukloniti košnice najmanje 5 km od navedenih mesta tretiranja.