(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: DANI DOSELJNIKA: U subotu umetnička kolonija "I ja volim Novu Pazovu" • DAJTE KRV: U subotu u Vojki i Golubincima, u nedelju u Novoj Pazovi • Uručeni ključevi od novih stanova u Golubincima izbegličkim porodicama • Vojačka biblioteka obeležava 100 godina postojanja • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, slab vetar, temperatura do 30 stepeni
Život 04.06.2019.
Stara Pazova
Lokalna samouprava finansira rad Savetovališta za brak i porodicu u staropazovačkom CSR

Savetovanje i psihoterapija za pojedinca, bračni par, roditelje i decu ili čitavu porodicu i socio – edukativni rad sa grupama pojedinaca, budućih i sadašnjih supružnika i roditelja i adolescenata osnovni je zadatak rada Savetovališta za brak i porodicu koje besplatno funkcioniše pri staropazovačkom Centru za socijalni rad.

Više od deset hiljada sada već bivših parnera stavilo je tokom prošle godine tačku na svoj brak, a samo tokom prva dva meseca ove razvedeno je skoro 2.000 brakova. Oni će neretko reći “bolje dobar razvod, nego loš brak“.

U staropazovačkom Centru za socijalni rad potpuno besplatno skoro tri decenije radi Savetovalište za brak i porodicu s ciljem da se unapredi mentalno zdravlje i kvalitet života. U proseku godinje ovaj vid podrške iskoristi oko 70 porodica.

Korisnica usluga dva puta nedeljno dobijaju podršku i usmerenje kako da se uspešno imenuju i reše ljudske brige i patnja i kako da se stvori više onoga što svi želimo u svom životu: blagostanje, zdravi odnosi i povećana produktivnost na radu. Uslugu sa 2,5 miliona dinara finansira opština Stara Pazova.