(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Ministar Šarčević najavljuje smenu zbog curenja testa iz matematike Sutra polaganje kombinovanih testova, oni nisu "provaljeni" • Završen parking ispred staropazovačkog vrtića • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Oblačno i sparno, temperatura od 18 do 27 stepeni
Ekonomija 29.05.2019.
Stara Pazova
Opština i ove godine izdvojila 5 miliona dinara za male preduzetnike

Opština Stara Pazova raspisala je Javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za podsticaj razvoja preduzetništva, mikro i malih pravnih lica. Za ovu namenu iz lokalnog budžeta izdvojeno je 5 miliona dinara, a bespovratna sredstva se dodeljuju privrednim subjektima u jednokratnom iznosu od 50 hiljada dinara.

Sredstva se dodeljuju za nabavku nove ili polovne opreme ili mašina, delova mašina ili specijalizovanih alata i repro materijala i sirovina.

Među važnijim uslovima za ostvarivanje prava na ovu vrstu podsticaja jesu da je sedište firme i obavljanje delatnosti na teritoriji ove opštine i da firma posluje najmanje godinu dana.

Prioritet pri dodeli ovih sredstava imaće privredni subjekti koji po prvi put konkurišu.

Detaljnije informacije mogu se pronaći na Zvaničnom sajtu opštine Stara Pazova u odeljku Javni pozivi i konkursi.