(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Ministar Šarčević najavljuje smenu zbog curenja testa iz matematike Sutra polaganje kombinovanih testova, oni nisu "provaljeni" • Završen parking ispred staropazovačkog vrtića • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Oblačno i sparno, temperatura od 18 do 27 stepeni
Sport 27.05.2019.
Stara Pazova
Odbojkašice staropazovačke Gimnazije po treći put prvakinje države

Učenice staropazvačke Gimnazije „Branko Radičević“ po treći put postale su prvakinje države u školskoj odbojci. One su izborile zlato na Republičkom takmičenju u Sportskom kampu „Karataš“ u Kladovu koje se održalo od 23. do 25. maja.

Najpre su pobedile Kladovo i Smederevo, da bi se pobedom nad ekipom iz Novog Sada u polufinalu izborile za finale i savladavši još jednu školu iz Novog Sada pobedom u svim utakmicama maskimalnim rezultatom stale na tron. Učenice Vasić Jelenu, Đokić Veroniku, Lihtler Ivanu, Puškarić Mateu, Milanović Irinu, Puškarov Ester, Đekić Saru, Medved Milicu, Savić Vanju, Tica Branku, Simeunović Teodoru i Tanasković Nataliju predvodio je profesor fizičkog vaspitanja Miroslav Marković.