(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Ministar Šarčević najavljuje smenu zbog curenja testa iz matematike Sutra polaganje kombinovanih testova, oni nisu "provaljeni" • Završen parking ispred staropazovačkog vrtića • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Oblačno i sparno, temperatura od 18 do 27 stepeni
Sport 26.05.2019.
Stara Pazova
FMP savladao Dunav u staroj Pazovi sa 79:67

Gosti iz Železnika znali su da iskoriste loš ulazak u utakmicu košarkaša Dunava, i posle svega par minuta igre vode sa 14:0. Bez energije pa i voljnog momenta do pred kraj prve četvrtine bila je igra starobanovčana, uspeli su da konsoliduju redove u poslednja 2 minuta i dođu na -9.

Ipak FMP je pokazao zašto se nalazi na drugom mestu na tabeli grupe A, odmah iza Crvene Zvezde, nisu dozvoljavali Dunavu da uradi nešto više i učini utakmicu neizvesnijom, na poluvremenu vođstvo FMP-a je bilo +12.

Drugo poluvreme počelo je slično prvom, FMP je opet nametnuo ritam, košarkaši Dunava pravili su neshvatljive greške u napadu, te je tim iz Železnika imao u jednom momentu i +26. Prednost su održavali tokom treće pa i četvrte četvrtine i potpuno zasluženo slavili 79:67.

Iako je FMP bio bolji u svim segmentima igre, trener Jovanović nije bio zadovoljan padom energije kod svojih igrača. Sa druge strane trener Dunava, mogao je da bude zadovoljan samo činjeniom da su se svi igrači upisali u listu strelaca, gde se posebno izdvojio Mladen Grušanović sa 21 poenom.

U poslednjoj utakmici 10. Kola, FMP će ugostiti OKK Beograd, dok će Dunav pokušati pobedom da oprosti od Super lige Srbije, a za protivnika će imati ekipu Zlatibora.