(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Građani Srbije su se na referendumu izjasnili sa 61,84 odsto glasova u korist potvrđivanja Akta o promeni Ustava u oblasti pravosuđa, pokazuju preliminarni rezultati • Učenici osnovnih škola u AP Vojvodina danas kreću na nastavu • COVID 19: U poslednja tri dana pregledano preko 250 pacijenata, pozitivan rezultat na koronavirus dobije oko 65 odsto. Lekari apeluju na izbegavanje gužvi, poštovanje aktuelnih mera i vakcinaciju• VREME: Sunčano i hladno, temperatura od -1 do 6 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Info 30.04.2019.
Stara Pazova
Policija na svakom koraku tokom prvomajskih praznika

Povodom prvomajskih praznika, policijski službenici Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici pojačaće mere obezbeđenja svih mesta na kojima će se okupljati veći broj građana, posebno tradicionalnih izletišta na Fruškoj gori.

Pripadnici saobraćajne policije regulisaće saobraćaj na najopterećenijim raskrsnicama i putnim pravcima prema izletištima na području Fruške gore - na Banstolu i Iriškom vencu, izletištima Lipovača, Letenka, Zmajevac, jezero Borkovac, Obedska bara i Zasavica.

U narednom periodu, saobraćajna policija preduzimaće pojačane kontrole saobraćaja u cilju otkrivanja najtežih saobraćajnih prekršaja kao uzroka najtežih saobraćajnih nezgoda: vožnje pod uticajem alkohola, vožnje neprilagođenom brzinom, nekorišćenje sigurnosnog pojasa, nekorišćenje kacige, upotrebe mobilnog telefona u toku vožnje itd.

Vozači motornih vozila dužni su da posebnu pažnju obrate na pešake i bickliste, da budu strpljivi zbog očekivanih gužvi na putevima, da ne pretiču nepropisno i ne čine druge opasne radnje u saobraćaju. Posebno se apeluje na sve vozače da ne konzumiraju alkohol i da ne upravljaju vozilima pod uticajem alkohola.