(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Građani Srbije su se na referendumu izjasnili sa 61,84 odsto glasova u korist potvrđivanja Akta o promeni Ustava u oblasti pravosuđa, pokazuju preliminarni rezultati • Učenici osnovnih škola u AP Vojvodina danas kreću na nastavu • COVID 19: U poslednja tri dana pregledano preko 250 pacijenata, pozitivan rezultat na koronavirus dobije oko 65 odsto. Lekari apeluju na izbegavanje gužvi, poštovanje aktuelnih mera i vakcinaciju• VREME: Sunčano i hladno, temperatura od -1 do 6 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Info 27.04.2019.
Stara Pazova
TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA IZMEĐU STARE I NOVE PAZOVE! Dvoje mladih ljudi poginulo, dvoje teško povređeno

Večeras oko 22 časa na putu između Stare i Nove Pazove dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubilo dva lica a još dvoje teško povređeno.

Nesreća se dogodila kada je putničko vozilo krećući se iz pravca Stare Pazove prilikom nebezbednog preticanja sletelo sa puta i udarilo u drvo. Svi poginuli i povređeni su iz Nove Pazove. Kako RTV Stara Pazova nezvanično saznaje vraćali su se sa proslave venčanja. Zbog uviđaja je zatvoren put između Stare i Nove Pazove a saobraćaj se usmerava na okolne pravce.