(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Građani Srbije su se na referendumu izjasnili sa 61,84 odsto glasova u korist potvrđivanja Akta o promeni Ustava u oblasti pravosuđa, pokazuju preliminarni rezultati • Učenici osnovnih škola u AP Vojvodina danas kreću na nastavu • COVID 19: U poslednja tri dana pregledano preko 250 pacijenata, pozitivan rezultat na koronavirus dobije oko 65 odsto. Lekari apeluju na izbegavanje gužvi, poštovanje aktuelnih mera i vakcinaciju• VREME: Sunčano i hladno, temperatura od -1 do 6 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Politika 25.04.2019.
Stara Pazova
Saopštenje OO SNS Stara Pazova povodom napada na porodicu predsednika Aleksandra Vučića

Danas je u našu redakciju stiglo saopštenje Opštinskog odbora Srpske Napredne Stranke u kome isuđuju napade na porodicu predsednika Aleksandra Vučića: "Opštinski odbor Srpske Napredne Stranke Stara Pazova, zajedno sa svojim rukovodstvom podiže glas protiv sve češćih napada na porodicu predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. Ovog puta, medijski linč ka prvom čoveku naše države, upućen je blaćenjem Andreja Vučića, brata predsednika Aleksandra Vučića. Po isprobanom metodu plasiranja gnusnih laži, optužbi i dezinformacija nastavlja se ostrašćeno talasanje u javnosti o Srpskoj naprednoj stranci, što je očigledno deo jasno zacrtanog dugoročnog plana nalogodavaca ovakvih i sličnih objava u medijima.

Nedopustivo je da se bilo čiji lični ciljevi sprovode javnim, instruisanim napadima na nečiju porodicu, a naročito da se porodica zloupotrebljava u službi kvazi političke borbe, kao što je to ovde slučaj. Na ovaj način, po ko zna koji put, se razotkriva pravo lice neprijatelja daljeg uspona Srbije kao uređene i moderne države, priznate u Evropi i svetu, koju u tom pravcu usmerava i vodi vrh države sa predsednikom Vučićem na njenom čelu.

Građani su i do sada imali priliku da se uvere ko se bori i ko donosi rezultate, a ko se, nasuprot tome, okoristio i obogatio na narodnoj muci, kako se sada želi pripisati i, po svaku cenu, prišiti drugima, pa se za to pribegava plasiranjem bombastičnih naslova, intervjua i raznih sumnjivih izjava sagovornika bez kredibiliteta." -navodi se u saopštenju.