(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Građani Srbije su se na referendumu izjasnili sa 61,84 odsto glasova u korist potvrđivanja Akta o promeni Ustava u oblasti pravosuđa, pokazuju preliminarni rezultati • Učenici osnovnih škola u AP Vojvodina danas kreću na nastavu • COVID 19: U poslednja tri dana pregledano preko 250 pacijenata, pozitivan rezultat na koronavirus dobije oko 65 odsto. Lekari apeluju na izbegavanje gužvi, poštovanje aktuelnih mera i vakcinaciju• VREME: Sunčano i hladno, temperatura od -1 do 6 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Info 24.04.2019.
Stara Pazova
OTAC I DVA SINA POGINULI U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI KOD PUTINACA

Tri lica su poginula u stravičnoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Putincima, dok su četiri osobe zadobile povrede.

Nesreća se dogodila oko tri sata ujutru kada je automobil "reno laguna" sa tablicama Stare Pazove sleteo sa puta i udario u banderu. Porodica Jovanović se prema saznanjima RTV-a nalazila u vozilu Reno laguna koje se kretalo iz pravca Petrovaca. U ulici Kneza Mihajla iz za sada ne razjašnjenih okolnosti dolazi do tragedije. Za volanom je bio 45-godišnji Z. J., a na licu mesta poginuli su putnici M. J. (17), M. J. (19) i 37-godišnji M. J.

Jovanovići su pošli u Petrovce u prosidbu mlade. Od jutros se saobraćaj na toj deonici odvija nesmetano, jedino u selu ne rade telefoni zbog pokidanih kablova. Istraga će utvrditi tačan uzrok nesreće.