(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Građani Srbije su se na referendumu izjasnili sa 61,84 odsto glasova u korist potvrđivanja Akta o promeni Ustava u oblasti pravosuđa, pokazuju preliminarni rezultati • Učenici osnovnih škola u AP Vojvodina danas kreću na nastavu • COVID 19: U poslednja tri dana pregledano preko 250 pacijenata, pozitivan rezultat na koronavirus dobije oko 65 odsto. Lekari apeluju na izbegavanje gužvi, poštovanje aktuelnih mera i vakcinaciju• VREME: Sunčano i hladno, temperatura od -1 do 6 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Info 22.04.2019.
Nova Pazova
U Novoj Pazovi održan tradicionalni 18. Ribolovački sabor

Ribolovački sabor 18. po redu, održan je u dvorištu Osnovne škole Rastko Nemanjić Sveti Sava u Novoj Pazovi. Uz takmičarski deo u kuvanju riblje čorbe, priređen je i bogat kulturno - umetnički program. Organizatori su Udruženje sportskih ribolovaca Linjak Nova Pazova, Organizacija rezervnih vojnih starešina Nova Pazova, u saradnji sa Srpskom pravoslavnom crkvom.

Celodnevno druženje uz kotlić, dobro raspoloženje, vesela muzika i lepo vreme obeležili su ovaj Sabor. 22 vesele ekipe nadmetale su se u tome ko će napraviti bolju riblju čorbu, a za postizanje dobrog raspoloženja bile su zadužene muzičke grupe i estradna pevačica Dragica Radosavljević Cakana.

Pored ekipa iz staropazovačke opštine, ekipe iz Bajine Bašte, Milića iz Republike Srpske i Voluje iz opštine Kučevo uverile su se u gostoprimstvo Novopazovčana i redovni su gosti na Saborima.

U godini kada Ribolovački sabor slavi punoletstvo i odziv publike je veći nego prethodnih godina, zadovoljan je organizator Zdenko Gašić.

Pobednička ekipa ove godine je Opštinska uprava Stara Pazova, drugo mesto osvojila su Ribolovci Nova Pazova, a treće Kapitalci Novi Banovci. Svojim prisustvom manifestaciju je uveličao i predsednik opštine Đorđe Radinović.