(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Građani Srbije su se na referendumu izjasnili sa 61,84 odsto glasova u korist potvrđivanja Akta o promeni Ustava u oblasti pravosuđa, pokazuju preliminarni rezultati • Učenici osnovnih škola u AP Vojvodina danas kreću na nastavu • COVID 19: U poslednja tri dana pregledano preko 250 pacijenata, pozitivan rezultat na koronavirus dobije oko 65 odsto. Lekari apeluju na izbegavanje gužvi, poštovanje aktuelnih mera i vakcinaciju• VREME: Sunčano i hladno, temperatura od -1 do 6 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Kultura 18.04.2019.
Stara Pazova
Promocija zbirke pesama Slobodana Ječmenice u Novoj Pazovi

Promocija prve zbirke pesama Slobodana Ječmenice iz Nove Pazove koja nosi naziv „Nadražoj deci i još poneka“ održaće se u subotu 20. aprila u sali Doma kulture u Novoj Pazovi s početkom u 20 časova. U zbirci se nalazi preko 35 pesama pretežno za decu.

U okviru promocije pored autora govoriće izdavač Nedeljko Popadić i književni kritičar Ljubomir Ćorilić, pesme za decu iz zbirke govoriće učenici nižih razreda novopazovačke Osnovne škole, kao i Natalija Galijaš i Jovan i Jelena Miljević, a u kulturno – umetničkom programu učestvuju i članovi novopazovačkog Omladinskog kulturno – umetničkog društva „Sveti Sava“ i staropazovački Gradski hor.