(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Građani Srbije su se na referendumu izjasnili sa 61,84 odsto glasova u korist potvrđivanja Akta o promeni Ustava u oblasti pravosuđa, pokazuju preliminarni rezultati • Učenici osnovnih škola u AP Vojvodina danas kreću na nastavu • COVID 19: U poslednja tri dana pregledano preko 250 pacijenata, pozitivan rezultat na koronavirus dobije oko 65 odsto. Lekari apeluju na izbegavanje gužvi, poštovanje aktuelnih mera i vakcinaciju• VREME: Sunčano i hladno, temperatura od -1 do 6 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Kultura 17.04.2019.
Stara Pazova
Gradski hor proslavio 18 godina postojanja

Gradski hor Stara Pazova održao prvi od dva planirana koncerta, u godini kada obeležava svoje punoletstvo. Pre 18 godina Radmila Andrejević, profesorka muzičke kulture osnovala je hor, koji traje u kontinuitetu od tada, i to je po njenim rečima najveći uspeh.

Imali su niz gostovanja po Srbiji, koncerata na domaćoj pozornici i nastupa a u želji da budu dopadljivi publici u svom repertoaru, pored klasičnih horskih pesama, neguju i popularne melodije. U programu su sinoć kao gosti nastupili operski pevači Gordana Tomić i Boris Babik, Tamburaški orkestar pod rukovodstvom Ljubinka Lazića, kao i trio Jan Čemerski, Braca Čortan, Zoran Milošević i vilionista dr Grujica Milojević.

Program je završen Vinskom pesmom a za jesen Gradski hor najavljuje još jedan koncert.