(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Građani Srbije su se na referendumu izjasnili sa 61,84 odsto glasova u korist potvrđivanja Akta o promeni Ustava u oblasti pravosuđa, pokazuju preliminarni rezultati • Učenici osnovnih škola u AP Vojvodina danas kreću na nastavu • COVID 19: U poslednja tri dana pregledano preko 250 pacijenata, pozitivan rezultat na koronavirus dobije oko 65 odsto. Lekari apeluju na izbegavanje gužvi, poštovanje aktuelnih mera i vakcinaciju• VREME: Sunčano i hladno, temperatura od -1 do 6 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Ekonomija 12.04.2019.
Stara Pazova
POLJOPRIVREDNICI ODAHNULI: Prethodne noći u staropazovačkoj opštini palo 45 litara kiše po m2

Prethodne noći na teritoriji staropazovačkog atara i širem regionu Srema napadalo je u proseku od 40 do 45 litara kiše po kvadratnom metru.

Padavine su dobrodošle ozimim strninama, ali i sad posejanim usevima za klijanje. Šećerna repa, koja je u fazi nicanja, usled velike suše ušla je kritičnu fazu i pretilo je da joj se iznikli listovi osuše. U proizvodnu sezonu ušlo se sa velikim deficitom vlage, a ove padavine doprineće uspostavaljanju kapilariteta i dobrom razvoju svih poljoprivrednih kultura.