(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Građani Srbije su se na referendumu izjasnili sa 61,84 odsto glasova u korist potvrđivanja Akta o promeni Ustava u oblasti pravosuđa, pokazuju preliminarni rezultati • Učenici osnovnih škola u AP Vojvodina danas kreću na nastavu • COVID 19: U poslednja tri dana pregledano preko 250 pacijenata, pozitivan rezultat na koronavirus dobije oko 65 odsto. Lekari apeluju na izbegavanje gužvi, poštovanje aktuelnih mera i vakcinaciju• VREME: Sunčano i hladno, temperatura od -1 do 6 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Info 09.04.2019.
Stara Pazova
KRUŽNI TOK PREMA INĐIJI: Od danas poseban režim saobraćaja. Završetak do 04. juna

Nakon zimske pauze i poslova oko izmeštanja optičkih kablova, ovih dana nastavljeni su radovi na izgradnji kružnog toka u Staroj Pazovi na izlazu prema Inđiji.

U pitanju je raskrsnica ulica Kralja Petra, Masarikove i Vinogradske, koja je spadala među najopasnije na starom putu Beograd – Novi Sad. Trenutno se postavlja behaton na trotoar, postavljaju ivičnjaci na kružni tok i priprema podloga za asfaltiranje.

Zbog radova, saobraćaj je usporen i odvija se jednom kolovoznom trakom a regulisan je svetlosnom signalizacijom. Kompletna rekonstrukcija bi trebalo da bude završena do 4. juna a radovi se odvijaju prema planiranim rokovima. Inivestitor je Opština Stara Pazova a izvođač radova Srem put.