(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Građani Srbije su se na referendumu izjasnili sa 61,84 odsto glasova u korist potvrđivanja Akta o promeni Ustava u oblasti pravosuđa, pokazuju preliminarni rezultati • Učenici osnovnih škola u AP Vojvodina danas kreću na nastavu • COVID 19: U poslednja tri dana pregledano preko 250 pacijenata, pozitivan rezultat na koronavirus dobije oko 65 odsto. Lekari apeluju na izbegavanje gužvi, poštovanje aktuelnih mera i vakcinaciju• VREME: Sunčano i hladno, temperatura od -1 do 6 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Kultura 09.04.2019.
Stara Pazova
Izložba Milice Nikolčić u Galeriji CzK "Mira Brtka"

Deset radova različitog formata i tehnika, među kojima preovlađuju ulja na platnu i autoportreti Milice Nikolčić, nalaze se na njenoj drugoj samostalnoj izložbi, u Galeriji Mira Brtka u Staroj Pazovi.

Milica se bavi slikarstvom od svoje sedme godine, prvu samostalnu je imala pre pet godina kao studetn slikarstva u svojoj rodnoj Novoj Pazovi. Počinjala je u Likovnoj radionici KUD-a Mladost kod profesorke Milodarke Braletić, koja je ovu izložbu i otvorila. Posetioci mogu pogledati radove Milice Nikolčić do 3. maja.