(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Građani Srbije su se na referendumu izjasnili sa 61,84 odsto glasova u korist potvrđivanja Akta o promeni Ustava u oblasti pravosuđa, pokazuju preliminarni rezultati • Učenici osnovnih škola u AP Vojvodina danas kreću na nastavu • COVID 19: U poslednja tri dana pregledano preko 250 pacijenata, pozitivan rezultat na koronavirus dobije oko 65 odsto. Lekari apeluju na izbegavanje gužvi, poštovanje aktuelnih mera i vakcinaciju• VREME: Sunčano i hladno, temperatura od -1 do 6 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Info 08.04.2019.
Stara Pazova
„Šta znaš o saobraćaju?“ u školi Pinki

Juče je u školi „Boško Palkovljević – Pinki“ u Staroj Pazovi održano takmičenje „Šta znaš o saobraćaju?“ u kome su se deca osnovnoškolskog uzrasta takmičila u poznavanju saobraćajnih propisa.

Deca su se radila testove iz poznavanja saobraćaja, sa biciklom se takmičila na poligonu spretnosti i na poligonu poznavanja saobraćajnih propisa. Takmičari su bili podeljeni u tri starosne grupe. Najbolji su bili Petar Knežević iz škole „Simeon Aranicki“, Dopuđa Danilo i Nemanja Nikolić iz škole „Boško Palkovljević Pinki“.

Među školama prvo mesto je osvojila škola „Boško Palkovljević Pinki“, drugo mesto Osnovna škola „Sveti Sava“ iz Nove Pazove a treće mesto je osvojila škola „23. Oktobar“ iz Golubinaca.

Takmičenje je organizovano u saradnji sa Saobraćajnom policijom i saobraćajnim smerom Tehničke škole u Staroj Pazovi.