(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Građani Srbije su se na referendumu izjasnili sa 61,84 odsto glasova u korist potvrđivanja Akta o promeni Ustava u oblasti pravosuđa, pokazuju preliminarni rezultati • Učenici osnovnih škola u AP Vojvodina danas kreću na nastavu • COVID 19: U poslednja tri dana pregledano preko 250 pacijenata, pozitivan rezultat na koronavirus dobije oko 65 odsto. Lekari apeluju na izbegavanje gužvi, poštovanje aktuelnih mera i vakcinaciju• VREME: Sunčano i hladno, temperatura od -1 do 6 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Život 05.04.2019.
Surduk
U nedelju "Zlatni kotlić" u Surduku

Manifestacija „Zlatni kotlić 2019.“ održaće se 7. aprila ispred Lovačkog doma u Surduku. Cilj manifestacije je gastronomija, negovanje tradicije, običaja i kulture ovog podneblja kao i unapređenje ekonomske i rodne ravnopravnosti žena u ruralnoj sredini.

Takmičenje u kuvanju riblje čorbe počinje u 12 časova. U najavi je i bogat kulturno – umetnički program, žigosanje konja, pravljenje posnih štrudli i izložba ručnih radova. Organizator Mesna zajednica Surduk a suorganizator je udruženje građana „Jefimija“ iz Surduka. Generalni pokrovitelj manifestacije je Opština Stara Pazova.