(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Građani Srbije su se na referendumu izjasnili sa 61,84 odsto glasova u korist potvrđivanja Akta o promeni Ustava u oblasti pravosuđa, pokazuju preliminarni rezultati • Učenici osnovnih škola u AP Vojvodina danas kreću na nastavu • COVID 19: U poslednja tri dana pregledano preko 250 pacijenata, pozitivan rezultat na koronavirus dobije oko 65 odsto. Lekari apeluju na izbegavanje gužvi, poštovanje aktuelnih mera i vakcinaciju• VREME: Sunčano i hladno, temperatura od -1 do 6 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Politika 05.04.2019.
Stara Pazova
SEDNICA SO: Prihvaćeni planovi ustanova i Mesnih zajednica kao i projekat led rasvete

Izveštaj o radu i finansijski izveštaj Centra za socijalni rad i Narodne biblioteke opštine Stara Pazova za prethodnu godinu, usvojeni su većinom glasova na današnjoj sednici SO, kao i izveštaji o radu sa finansijskim izveštajima za 2018. godinu Mesnih zajednica Banovci Dunav, Surduk, Belegiš, Golubinci, Vojka i Stara Pazova.

Lokalni odbornici su dali saglasnost na konačni nacrt Ugovora o javno – privatnom partnerstvu za rekonstrukciju i održavanje javne rasvete na teritoriji opštine primenom led tehnologije, na osnovu koga će ovi poslovi biti povereni grupi izvođača iz Beograda, Novog Sada i Budimpešte.

Na sednici je usvojena odluka o sprovođenju javnog konkursa za izbor direktora JKP Čistoća i rešenje o obrazovanju Opštinskog štaba za vanredne situacije.