(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Građani Srbije su se na referendumu izjasnili sa 61,84 odsto glasova u korist potvrđivanja Akta o promeni Ustava u oblasti pravosuđa, pokazuju preliminarni rezultati • Učenici osnovnih škola u AP Vojvodina danas kreću na nastavu • COVID 19: U poslednja tri dana pregledano preko 250 pacijenata, pozitivan rezultat na koronavirus dobije oko 65 odsto. Lekari apeluju na izbegavanje gužvi, poštovanje aktuelnih mera i vakcinaciju• VREME: Sunčano i hladno, temperatura od -1 do 6 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Kultura 04.04.2019.
Stara Pazova
Promocija zbirke pripovedaka "Ruska skaska" Predraga Vukića

Ruske skaske – naziv je zbirke pripovedaka Predraga Vukića iz Stare Pazove, koja je sinoć predstavljena u staropazovačkoj biblioteci pred mnogobrojnom čitalačkom publikom. Bila je to prva promocija književnnog prvenca nastalog iz pera diplomiranog pravnika kao rezultat njegovih putovanja po Rusiji, Belorusiji, Estoniji i Ukrajini.

Zbirka, koja je izašla ove godine sadrži 24 priče, od toga tri na ruskom jeziku. Predgovor je napisao Sava Đurđević, profesor srpskog jezika, o knjizi je govorio sveštenik iz Pećinaca Milan Glavašević, odlomke čitao Gojko Rodić iz Stare Pazove. U muzičkom delu programa nastupila je pevačka grupa KUD-a Soko iz Inđije i Tatjana i Artur Rikov iz Sremskih Karlovaca.