(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Građani Srbije su se na referendumu izjasnili sa 61,84 odsto glasova u korist potvrđivanja Akta o promeni Ustava u oblasti pravosuđa, pokazuju preliminarni rezultati • Učenici osnovnih škola u AP Vojvodina danas kreću na nastavu • COVID 19: U poslednja tri dana pregledano preko 250 pacijenata, pozitivan rezultat na koronavirus dobije oko 65 odsto. Lekari apeluju na izbegavanje gužvi, poštovanje aktuelnih mera i vakcinaciju• VREME: Sunčano i hladno, temperatura od -1 do 6 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Život 04.04.2019.
Stara Pazova
Crveni krst obeležava Svetski dan zdravlja

U susret Svetskom danu zdravlja, Opštinska organizacija Crvenog krsta organizovaće sutra tradicionalni kviz Šta znaš o zdravlju za učenike osnovnih i srednjih škola u prostoru škole Janko Čmelik u Staroj Pazovi.

Takmičenje počinje u 10 časov, a u subotu će u prostorijama Crvenog krsta u Novoj Pazovi biti predavanje na temu Ishrana žena nakon pedesete. Predavač je nutricionista Marina Šašić.

Podsetimo, Svetski dan zdravlja se obeležava 7. aprila sa ciljem da se podseti stanovništvo na značaj zdravih stilova života i prevenciju faktora rizika za nastanak najčešćih poremećaja zdravlja.

Ovogodišnji slogan Svetskog dana zdravlja je: „Primarna zdravstvena zaštita – osnov univerzalne pokrivenosti zdravstvenom zaštitom”.