(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Građani Srbije su se na referendumu izjasnili sa 61,84 odsto glasova u korist potvrđivanja Akta o promeni Ustava u oblasti pravosuđa, pokazuju preliminarni rezultati • Učenici osnovnih škola u AP Vojvodina danas kreću na nastavu • COVID 19: U poslednja tri dana pregledano preko 250 pacijenata, pozitivan rezultat na koronavirus dobije oko 65 odsto. Lekari apeluju na izbegavanje gužvi, poštovanje aktuelnih mera i vakcinaciju• VREME: Sunčano i hladno, temperatura od -1 do 6 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Sport 03.04.2019.
Stara Pazova
KMF NOVA PAZOVA U FINALU KUPA SRBIJE! U polufinalu savladan Jastrebac sa 5:2

Ekipa Kluba Malog Fudbala Nova Pazova se plasirala u finale Kupa Srbije u futsalu. Oni su sinoć u polufinalu u Novoj Pazovi savladali ekipu Jastrebca iz Blaca sa 5:2.

Veći deo utakmice je bio u potpunom egalu i zahvaljujući golmanu Novopazovčana Ivanu Stojniću Jastrebac nije uspeo da napravi iznenađenje.

Domaćine je do drugogo trijufa u kratkom roku sa dva gola u drugom poluvremenu doveo Vladimir Lazić. Ekipa iz Blaca je bila oslabljena tokom većeg dela utakmice jer je već u osmom minutu igru morao da napusti golman Pavle Pavlović.

Da li će igrači Kluba malog fudbala Noava Pazova uspeti da u kratkom roku dva puta da savladaju i lidera Ekonomca, znaće se već 24. aprila kada se u Loznici igra veliko finale Kupa Srbije.