(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Građani Srbije su se na referendumu izjasnili sa 61,84 odsto glasova u korist potvrđivanja Akta o promeni Ustava u oblasti pravosuđa, pokazuju preliminarni rezultati • Učenici osnovnih škola u AP Vojvodina danas kreću na nastavu • COVID 19: U poslednja tri dana pregledano preko 250 pacijenata, pozitivan rezultat na koronavirus dobije oko 65 odsto. Lekari apeluju na izbegavanje gužvi, poštovanje aktuelnih mera i vakcinaciju• VREME: Sunčano i hladno, temperatura od -1 do 6 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Info 02.04.2019.
Stara Pazova
Počele tribine o sprečavanju vršnjačkog nasilja u starobanovačkoj školi

Staropazovački Centar za socijalni rad sprovodi projekat “Prevencija vršnjačkog nasilja – Nasilje nije kul, nasilnik nije drug” kojim su obuhvaćeni učenici nižih razreda Osnovne škole “Slobodan Savković” u Starim Banovcima. Pokrovitelj projekta je opština Stara Pazova.

Protekle godine projekat je obuhvatio učenike Osnovne škole “Boško Palkovljević Pinki” u Staroj Pazovi u okviru kojih su se đaci i njihovi roditelji upoznali sa pojmom nasilja i prevencijom istog putem interaktivnih tribina, a ove godine uključeni su učenici trećeg i četvrtog razreda starobanovačke škole

Učenici su u jednočasovnim tribinama u razgovaru sa stručnim radnicima Centra za socijani rad razgovarali o tome kako bi se osećali u slučaju da su žrtve nasilja i i kako bi postupili u ovim slučajevima, te prepoznali različite oblike nasilja.

Poruka ovakvog vida informisanja dece o ovom problemu je sprečiti, a ne lečiti i reagovati. Projekat finansira Opština Stara Pazova.