(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI:• Penzije se isplaćuju neometano, šalteri u staropazovačkoj pošti rade od 8 do 19 časova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Umereno oblačno, slab vetar, do 6 stepeni
Info 27.01.2019.
Stara Pazova
Dan Svetog Save proslavljen u svim školama u opštini

Školska slava Sveti Sava proslavljena je u svim školama na teritoriji staropazovačke opštine. U najvećoj osnovnoj školi u našoj opštini koja upravo nosi ime "Rastko Nemanjić Sveti Sava" održan je slavski obred i umetnički program dok je večeras u 18 časova svečana akademija na kojoj će biti dodeljene nagrade za najbolje literarne i likovne radove čija je tema Sveti Sava.

Proslava je organizovana i u ostalim mestima, pa su tako u sali Doma Kulture u Vojki đaci Osnovne škole Milan Hadžić izveli kreativan program posvećen životu i simbolu Svetog Save ali i istoriji Srba od Nemanjića do današnjih dana. I u ovoj školi su doeljene nagrade za najbolje literarne i likovne radove a uručene su i zahvalnice svima kojima pomažu rad škole.

Školskim priredbama predhodio je Svetosavski bal koji se održao u "Veding centru Vanila" u Staroj Pazovi na kom su prisustvovali svi prosvetni radnici na teritoriji staropazovačke opštine.