(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Staropazovčanin izvršio samoubistvo ispred Skupštine Srbije. Beživotno telo muškarca pronađeno u Gajićevoj bari • Turistička organizacija predstavlja brošuru 250 godina Slovaka u Staroj Pazovi na sajmu u Bratislavi • Do kraja januara izmena režima saobraćaja na putu Stara Pazova - Stari Banovci • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od -2 do 5 stepeni.
Kultura 23.01.2019.
Stara Pazova
Izložbom radova Nikolaja Javkina počela izložbena sezona

Izložbom radova Nikolaja Javkina iz Stare Pazove, u Galeriji Mira Brtka sinoć, počela je izložbena sezona u ovoj godini.

Javkin je bio jedan od osnivača i prvih članova likovne radionice Lira, ali je zatim usledila velika pauza u njegovom likovnom stavaralaštvu a poslednjih godina ponovo je počeo da slika. Autor je dobitnik nagrade na pokrajinskoj smotri likovnog stvaralaštva i nosilac Plaketa Svetlost za životno delo.

Ovog puta izloženi su radovi nastali prošle godine, koji obiluju bogatim i koloritom a teme su iz svakodnevnog života. Izložbu je otvorila Zorica Opavski, predsednica ULUSP-a u prisustvu brojni poštovaoca likovne umetnosti.