(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Staropazovčanin izvršio samoubistvo ispred Skupštine Srbije. Beživotno telo muškarca pronađeno u Gajićevoj bari • Turistička organizacija predstavlja brošuru 250 godina Slovaka u Staroj Pazovi na sajmu u Bratislavi • Do kraja januara izmena režima saobraćaja na putu Stara Pazova - Stari Banovci • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od -2 do 5 stepeni.
Kultura 23.01.2019.
Stara Pazova
Film "Taksi bluz" još večeras u bioskopu u Staroj Pazovi

Samo nekoliko dana nakon beogradske premijere, nova domaća komedija „Taksi bluz“, reditelja Miroslava Stamatova, još danas se prikazuje i u Staroj Pazovi.

Ova uzbudljiva, romantična komedija istovremeno je i šarmantni „roud muvi“ u kojem je junak priče Marko, simpatični, 42-godišnji propali dramaturg koji godinama radi kao taksista. Glavne uloge u ovoj komičnoj priči, čiji scenario potpisuju Marko Backović i Marko Jocić, tumače Andrija Milošević, Milena Predić, Todor Jovanović, Aleksandra Tomić, Nikola Đuričko i drugi.

Projekcije u pozorišnoj sali u Staroj Pazovi će biti danas, sa početkom u 18 i u 20 časova a cena ulaznice je 250 dinara.