(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Staropazovčanin izvršio samoubistvo ispred Skupštine Srbije. Beživotno telo muškarca pronađeno u Gajićevoj bari • Turistička organizacija predstavlja brošuru 250 godina Slovaka u Staroj Pazovi na sajmu u Bratislavi • Do kraja januara izmena režima saobraćaja na putu Stara Pazova - Stari Banovci • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od -2 do 5 stepeni.
Život 21.01.2019.
Nova Pazova
RIBOLOVCI, PRIJAVITE SE! U toku je izdavanje godišnjih dozvola za rekreativni ribolov

U Udruženju sportskih ribolovaca Linjak u Novoj Pazovi u toku je izdavanje godišnjih dozvola za rekreativni ribolov. Postoje tri vrste godišnjih dozvola, koje se mogu platiti i na rate čekovima građana a za decu su posebne pogodnosti. Uskoro najavljuju i praktičan deo škole ribolova za najmlađe članove.

Pravilnikom za rekreativni ribolov određene su 3 kategorije a prva je seniorska i iynosi godi[nje 7000 dinara.

Lica sa invalidnošću od 80 -100% kao i deca do 18 godina za svoju dozvolu izdvojiće 600 dinara, a postoji i mogućnost besplatne dozvole za najmlađe uz uslov da se učestvuju na jednom takmičenju. Ove dozvole važe na svim vodama u Srbiji, osim na komercijalizovanim vodama u u nacionalnim parkovima.

Kao distributer Udruženje dobija 5 odsto povraćaj sredstava. Broji preko 200 članova a godišnja članarina iznosi 700 dinara i na taj način se organizuju takmičenja u ribolovu, kuvanju riblje čorbe, takođe škola ribolova za decu, čiji se praktični deo planira za prve lepe prolećne dane.