(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI:• Penzije se isplaćuju neometano, šalteri u staropazovačkoj pošti rade od 8 do 19 časova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Umereno oblačno, slab vetar, do 6 stepeni
Info 17.01.2019.
Belegiš
Uhapšeni maloletnici u trenutku obijanja kombija u Belegišu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi zatekli su Ž. B. (18) i trojicu maloletnika, uzrasta 15, 16 i 17 godina, svi iz Nove Pazove, prilikom obijanja kombija u Belegišu gde su došli "golfom" za koji je policija utvrdila da je ukraden i da se na njemu nalaze nepripadajuće registarske tablice.

Sumnja se da su Ž. B. i maloletnici u proteklih nedelju dana, na području Pećinaca, Zemuna i Nove Pazove, osim "golfa" ukrali još tri automobila marke "mercedes", "pežo" i "mini kuper". Tri automobila su pronađena i vraćena vlasnicima. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i posebni slučajevi falsifikovanja isprave, Ž. B. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega je, uz krivičnu prijavu, priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Staroj Pazovi.Protiv maloletnika podneta je krivična prijava nadležnom tužilaštvu, u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili navedena krivična dela.