(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Staropazovčanin izvršio samoubistvo ispred Skupštine Srbije. Beživotno telo muškarca pronađeno u Gajićevoj bari • Turistička organizacija predstavlja brošuru 250 godina Slovaka u Staroj Pazovi na sajmu u Bratislavi • Do kraja januara izmena režima saobraćaja na putu Stara Pazova - Stari Banovci • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od -2 do 5 stepeni.
Život 17.01.2019.
Stari Banovci
Prevencija vršnjačkog nasilja u starobanovačkoj Osnovnoj školi

Deset posto od anketiranih učenika u staropazovačkoj Osnovnoj školi „Boško Palkovljević Pinki“ u okviru projekta staropazovačkog Centra za socijalni rad koji se ticao prevencije vršnjačkog nasilja nikada ne bi prijavilo nasilje.

Ove godine projekat se širi na učenike koji nastavu pohađaju u starobanovačkoj Osnovnoj školi. U okviru projekta, pored anketiranja učenika, sprovešće se interaktivne radionice stručnih radnika namenjene i roditeljima đaka trećeg i četvrtog razreda Osnovne škole u Starim Banovcima.

Oko 140-oro učenika pomenute škole uključeno je u projekat „Prevencija vršnjačkog nasilja – Nasilje nije kul, nasilnik nije drug“. Cilj projekta koji finansira Opština Stara Pazova je sprečiti, a ne lečiti, a početak istog očekuje se polovinom februara. U realizaciju projektnih aktivnosti uključeni su i lokalni radio i televizija.