(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI:• Penzije se isplaćuju neometano, šalteri u staropazovačkoj pošti rade od 8 do 19 časova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Umereno oblačno, slab vetar, do 6 stepeni
Info 04.01.2019.
Stara Pazova
Da li su putevi u opštini Stara Pazova prohodni?

JP „Putevi Srbije“ apeluje na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni zbog stvaranja snežnog pokrivača, vejavice i snežnih nanosa koji su zbog jakog vetra najavljeni na pojedinim putnim pravcima.

So za posipanje puteva već na -5 stepeni ima slabije dejstvo, na nižim temperaturama od -7 više ne reaguje, te se zato koristi i rizla. U JKP Čistoća u Staroj Pazovi su dobro opremljeni mehanizacijom a obezbedili su i dodatne količine soli i rizle. Poledica može da zavara vozače, te je pri ovakvim uslovima neophodan dodatni oprez.

Svi putevi na teritoriji opštine Stara Pazova su prohodni, iako je juče bilo najkritičnije na putu između Belegiša i Surduka, gde su ekipe JKP Čistoća najviše intervenisale a direktor ovog preduzeća naglašava da su nadležnosti JKP Čistoća su lokalni putevi, i radi se po prioritetu.

Ledeni talas koji je zahvatio ove krajeve, svakako da zahteva pun angažman na čišćenju puteva i prilaza objektima od vitalnog značaja. 24 sata je u pripravnosti 6 ekipa Čistoće a kada se čisti sneg na teren izlazi i do 50 ljudi.