(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI:• Penzije se isplaćuju neometano, šalteri u staropazovačkoj pošti rade od 8 do 19 časova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Umereno oblačno, slab vetar, do 6 stepeni
Info 03.01.2019.
Stara Pazova
Ko pljačka Pazovčane i Banovčane?

Praznični dani sem radosti i uživanja s najbližima nose i opasnost od potencijalnih provalnika koji ovu priliku vide kao idealnu za krađu onogo što ste ostavili u domovima. Samo tokom prošle godine u Sremu je bilo preko 400 teških krađa.

Da je staropazovačka opština zbog blizine pogodna meta za provalnike iz Beograda potvrđuje oko sto krađa koliko je bilo tokom prošle godine u ovom delu Srema. Praznični dani idealno su vreme za kradljivce koji odsustvo porodica vide kao trenutak kako bi sviju nameru sproveli u delo. K

U staropazovačkoj policiji ističu da je najveći broj teških krađa registrovan u Staroj i Novoj Pazovi, ali i u Starim i Novim Banovcima. Nadležni dodaju da je tokom prošle godine za trideset procenata smanjen broj teških krađa u odnosu na prehodnu godinu.

Preko 400 otkrivenih lopova izvršili su krivična dela tokom prošle godine što je za oko 25 procenata manje u odnosu na 2017. godinu kada je u Policijskoj upravi u Sremskoj Mitrovici registrovano više od 530 teških krađa.