(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Veliko interesovanje građana za vaučere. Podeljeno više od 130.000. : Žetva pšenice u punom jeku : U toku Memorijalni turnir Nikola Vulinović. Finale 10.jula : VREME: Jutarnja temperatura od 17 do 23, dnevna do 30 stepeni
Kultura 05.12.2018.
Stara Pazova
"Državni posao" u Staroj Pazovi

PREDSTAVA "VELIKA REFORMA" KOJU IZVODE AUTORI DRŽAVNOG POSLA DIMITRIJE BANJAC, NIKOLA ŠKORIĆ I DEJAN ĆIRJAKOVIĆ U REŽIJI PETRA JOVANOVIĆA BIĆE IZVEDENA U NEDELJU 9. DECEMBRA U POZORIŠNOJ SALI U STAROJ PAZOVI S POČETKOM U 20 ČASOVA. PREMA REČIMA ORGANIZATORA, KARTE KOJE SU BILE U PRODAJI PO CENI OD 1.000 DINARA VEĆ SU RASPRODATE.

Decembar mesec rezervisan je za tradicionalne manifestacije i godišnje izložbe i koncerte.

Udruženja likovnih umetnika Stara Pazova i Udruženje likovnih umetnika iz Nove Pazove organizuju svoje godišnje izložbe radova. Druga nedelja decembra rezervisana je za Memorijal Juraja Ondrika koji počinje 13. decembra od 20 časova u Starom parohijskom domu. U programu se izdvaja i koncert gudačkog kvinteta Rošer 22-og u pozorišnoj sali Nove Pazove, kao i nova predstava Državnog posla- „Velika reforma“ za koju su karte već rasprodate.
Muzička škola „Teodor Toša Andrejević“ kao i muzička škola Ljubinka Lazića organizuju koncerte gde će nastupiti deca 17-og, odnosno 28-og decembra. Za najmlađe je organizovan i niz predstava „Deda Mrazove čarobne sanke“ kao i tradicionalne „Zimske čarolije“.

Godišnji koncerti kulturno umetničkog društava Ćirilo i Metodije sa Busija organizuje 8. decembra u Novoj Pazovi, a hrvatsko kulturno prosvetno društvo „Tomislav“ iz Golubinaca istog dana u Staroj Pazovi. 15-og u Sportskoj Hali Nova Pazova KUD Mladost obeležava jubilarnih 65 godina postojanja, dok KUD Branko Radičević svoj godišnji koncert održava 22-og decembra u pozorišnoj sali Stare Pazove. Pored ovoga organizovane su i filmske projekcije najnovijeg domaćeg filma Kralj Petar, kao i dečiji hitovi Asteriks, Krcko Oraščić, Spajdermen i Akvamen.