(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: USVOJEN ZAKON O TRANSFORMACIJI KBS U VOJSKU : SRBIJA ZATRAŽILA HITNU SEDNICU SB UN • ODRŽANA KONFERENCIJA ZA NOVINARE POLICIJSKE UPRAVE U SREMSKOJ MITROVICI PREKO 2.600 KRIVIČNIH DELA POČINJENO U SREMU U TOKU PROTEKLE GODINE • SNEG I LEDENA KIŠA OTEŽAVAJU SAOBRAĆAJ: JKP “ČISTOĆA” ČISTI PUTEVE PO PRIORITETIMA• VREME: VEČERAS SNEG, NAJNIŽA TEMPERATURA -5 STEPENI
Info 25.10.2018.
Stara Pazova
Konkurs za zapošljavanje pripravnika

Opština Stara Pazova u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje filijala Sremska Mitrovica, je raspisala Konkurs zta realizaciju programa finansiranja stručnog osposobljavanja nezaposlenih lica u svojstvu pripravnika, uz zasnivanje radnog odnosa na period od 12 meseci, radi osposobnjavanja za samostalni rad u struci.

Za vreme pripravničkog staža lice ostvaruje pravo na mesečnu zaradu u iznosu od 26 500 dinara sa pripadajućim porezima i doprinosima za obavezno socijalno osiguranje. Isplatu poslodavcu refundira NZS sredstvima Opštine Stara Pazova. Prava učešća na Konkursu imaju lica sa teritorije opštine, koja se nalaze na listi nezaposlenih, da nisu radili u struci ili ima iskustvo ali kraće od vremena potrebnog za polaganje pripravničkog ispita.

Svi detalji konkursa mogu se pronaći na sajtu Opštine Stara Pazova i NZS, a otvoren je do utroška sredstava, najkasnije do14. decembra tekuće godine.