(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Stefan Stanković i Rudolf Cetinić najbolji pojedinci u kulturi za 2018. godinu. KUD "Branko Radičević" najbolji kolektiv • Odbojkašice Jedinstva prve na tabeli Superlige Srbije, savladale Spartak 3:0 • VREME: Sunčano i vedro najviša dnevna do 13°C
Info 15.10.2018.
Novi Banovci
Okršaj grupe huligana u Novim Banovcima

Dve grupe mladića sukobile su se u Novim Banovcima u blizini osnovne škole. Jedan mladić u komi.
Sukob se dogodio u petak uveče u Novim Banovcima između dve grupe "navijača" naoružanih motkama, dvojica su posle tuče ostala da leže, jednom se lekari bore za život, piše "Telegraf".

Epilog još jednog obračuna huligana na ulicama je jedan teže povređeni maloletnik koji je u toku večeri primljen na odeljenje neurohirurgije Urgentnog centra, gde je operisan, i lekari se bore za njegov život. Prema informacijama "Telegrafa", u tuči koja je navodno bila dogovorena zbog šaranja grafita, sa obe strane je učestovalo tridesetak mladića, u sukobu su korišćene motke, baklje i razni tvrdi predmeti.

Okršaj huligana trajao je nekoliko minuta, bio je žestok, i uznemirio je žitelje Novih Banovaca, piše portal i dodaje da je reč o pristalicama Zvezde i Partizana. U akciji policije koja je potom usledila, uhapšeno je desetak vinovnika incidenta.