(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: USVOJEN ZAKON O TRANSFORMACIJI KBS U VOJSKU : SRBIJA ZATRAŽILA HITNU SEDNICU SB UN • ODRŽANA KONFERENCIJA ZA NOVINARE POLICIJSKE UPRAVE U SREMSKOJ MITROVICI PREKO 2.600 KRIVIČNIH DELA POČINJENO U SREMU U TOKU PROTEKLE GODINE • SNEG I LEDENA KIŠA OTEŽAVAJU SAOBRAĆAJ: JKP “ČISTOĆA” ČISTI PUTEVE PO PRIORITETIMA• VREME: VEČERAS SNEG, NAJNIŽA TEMPERATURA -5 STEPENI
Info 08.10.2018.
Stara Pazova
Nema prijava pokušaja otmice ili nestanka dece u opštini Stara Pazova

Proteklih nekoliko dana na društvenim mrežama i u javnosti pojavile su se lažne vesti o navodnim pokušajima otmice dece u opštini Stara Pazova.

Prema saznanjima RTV Stara Pazova, ne postoji nedna prijava pokušaja otmice ili nestanka dece kod nadležnih. S druge strane, direktori oba vrtića i osnovnih i srednjih škola hitno su reagovali po nalogu Pokrajinskog sekretarijata za pbrazovanje koje je u četvrtak 4. oktobra naložilo svim prosvetnim inspekcijama u Vojvodini da pojačaju mere bezbednosti u neposrednoj blizini škola i tokom boravka dece.

Direktori su uputili apel roditeljima da u skladu sa svojim mogućnostima dovode i odvode decu u školu, te da stariji učenici ne idu sami već u grupama, ne pričaju sa nepoznatima i ne približavaju se sumnjivim vozilima.