(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Naselje Banovci - Dunav dana od 7 ujutru bez vode • Hapšenje u Staroj Pazovi- u kolima mu pronašli pola kg marihuane • Stefan Stanković i Rudolf Cetinić najbolji pojedinci u kulturi za 2018. godinu. KUD "Branko Radičević" najbolji kolektiv • Prvo mesto za SD Jedinstvo na prvenstvu Srbije u Smederevu • VREME: Sunčano i vedro, najviša dnevna do 14°C
Info 08.10.2018.
Stara Pazova
Nema prijava pokušaja otmice ili nestanka dece u opštini Stara Pazova

Proteklih nekoliko dana na društvenim mrežama i u javnosti pojavile su se lažne vesti o navodnim pokušajima otmice dece u opštini Stara Pazova.

Prema saznanjima RTV Stara Pazova, ne postoji nedna prijava pokušaja otmice ili nestanka dece kod nadležnih. S druge strane, direktori oba vrtića i osnovnih i srednjih škola hitno su reagovali po nalogu Pokrajinskog sekretarijata za pbrazovanje koje je u četvrtak 4. oktobra naložilo svim prosvetnim inspekcijama u Vojvodini da pojačaju mere bezbednosti u neposrednoj blizini škola i tokom boravka dece.

Direktori su uputili apel roditeljima da u skladu sa svojim mogućnostima dovode i odvode decu u školu, te da stariji učenici ne idu sami već u grupama, ne pričaju sa nepoznatima i ne približavaju se sumnjivim vozilima.